4704 SV Roosendaal 
(+ 31) 6 40761024   info@traveleers.nl


Openingstijden 
Maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag geopend van 10:00 - 16:00 uur

KvK 74898256
BTW: NL229591073B01
Traveleers tevens handelend onder de naam United Travel

" Ontdek de wereld vanuit

een geheel nieuw perspectief "

 

Wie is Traveleers

Wanneer u met ons reist, steunt u ook de lokale mensen die u ontmoet en de gemeenschappen die u bezoekt - waardoor onze wereld voor iedereen een beetje beter wordt. Omdat we geloven dat reizen niet alleen je leven kan veranderen, maar ook het leven van mensen over de hele wereld. Het enige wat u hoeft te doen is gaan.

 

Wij zijn Traveleers, gespecialiseerd in authentiekerondreizen in combinatie met het doen van verantwoord vrijwilligerswerk. Terwijl jijzelf een prachtige rondreis maakt, geef jij minderbedeelden, dieren en vrouwen kracht. Je zal de reis intensiever ervaren door het directe persoonlijke contact met de lokale bevolking en voldoening. En de wereld wordt er een stukje mooier van. Mooi toch?

 

Hiernaast onderscheidt Traveleers zich in duurzaam reizen en wordt de CO2-uitstoot van onze reizen standaard gecompenseerd. Ons aanbod bestaat uit groepsreizen naar verschillende landen met elk een ander type project, waardoor u een project kunt kiezen wat dicht bij u staat.

 

Hopelijk mogen wij u snel verwelkomen als Traveleer!

Exclusief Reisaanbod

Ons reisaanbod bestaat uitsluitend uit authentieke rondreizen waarbij u iets goeds terug doet voor het land van bestemming. Deze reizen zijn zorgvuldig samengesteld door maatwerkspecialisten en worden uitgevoerd in een comfortabel tempo.

 

U reist in een kleine groep en verblijft in zowel culturele als luxe accommodatie. Wij bieden u een volledig stress- en probleemloze reis aan waarbij u begeleid wordt door ervaren gidsen.

 

Bij ons zijn vrijwel alle activiteiten inbegrepen in de reissom, waardoor u de reisbestemming optimaal zal ervaren en niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Persoonlijk woord

Mijn naam is Lysanne Roterman, eigenaar van Traveleers. Het is mijn eigen droom geweest om een wereldreis te maken waarbij ik in verschillende landen vrijwilligerswerk zou gaan doen. Op deze manier kon ik mijn passie voor reizen combineren met mijn liefde voor de naturen en culturen van deze wereld.

 

Door middel van vrijwilligerswerk kreeg ik de mogelijkheid om te leven als een local en mijzelf onder te dompelen in hun cultuur. Het is fijn wanneer ook de lokale bevolking blij is met mijn komst en mij toe laat om een steentje bij te dragen aan het verbeteren van hun toekomst.

 

Nu hoop ik anderen te inspireren om op een verantwoordelijke manier, maar ook rijker in cultuur, te reizen. Ik verzeker u, u keert met een geweldige ervaring en fantastisch gevoel terug naar huis!

United Travel Partner

Traveleers, Lysanne Roterman is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij United Travel; de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs. Traveleers brengt alle boekingen onder bij United Travel (ANVR 5471 en SGR 3642). U boekt en betaalt aan United Travel (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 59901152).