Boek met Vertrouwen

Onze bijzondere reizen kunt u tot 60 dagen voor vertrek kosteloos omboeken.

Er zijn voorwaarden van toepassing.

Travel the world

leave-your-mark03.png

Travel the world. Leave your mark. Be a Traveleer.

De wereld een beetje mooier maken doe je immers samen.

Bent u iemand die een positieve voetdruk wilt achterlaten,
maar ook wilt genieten van een prachtige rondreis met intense, pure ervaringen?

Goed nieuws! Voor ú is zijn er nu de bijzondere reizen van  Traveleers. Combineer een heerlijke vakantie met een unieke local-life ervaring. Wat studenten doen kunt u ook - maar dan met het comfort wat u gewend bent. Een reis die u altijd bij zal blijven!

Belangrijke informatie voor onze Traveleers
 

De verspreiding van het coronavirus treft de hele (reis)wereld. We houden u op onze speciale Corona-pagina op de hoogte van de gevolgen van onze reizen. Lees hier ook over ons 'Boek met Vertrouwen' beleid en boek zonder zorgen uw volgende reis!
 

Update 30-06-21: Wij hebben er voor gekozen om al onze groepsreizen in 2021 te annuleren. We doen dit omdat we u graag de ervaring willen geven die we u zo graag gunnen. De datums voor 2022 zijn al bekend en te boeken. U kunt natuurlijk wel een aanvraag doen voor een individuele reis voor in 2021.

Traveleers Green Trail Balkans (3).jpeg
Culturele Reis Nepal Traveleers (26).jpg

Wat als we de wereld zouden kunnen veranderen door de manier waarop we reizen te veranderen?

 

Bijzondere Reizen

Wij geloven in het gebruik van toerisme als een kracht ten goede. Zeker in deze tijd is het belangrijk om stil te staan bij de manier waarop u reist. Te reflecteren. Appreciëren. Om opnieuw verbinding te maken. Onze ervaringen zijn ontworpen met als doel een positieve impact achter te laten op de mensen en de omgeving van de bestemming. Word lid van een gezin, ervaar de plaats en maak betekenisvolle herinneringen.

 

Wij zijn Traveleers, gespecialiseerd in bijzondere rondreizen in combinatie met het doen van verantwoord vrijwilligerswerk. Terwijl uzelf een prachtige rondreis maakt, geeft u minderbedeelden, dieren en vrouwen kracht. Zelf zal u de reis intensiever ervaren door het directe persoonlijke contact met de lokale bevolking. En de wereld wordt er een stukje mooier van.
Mooi toch?

Over onze reizen is nagedacht. Omdat we geloven dat reizen niet alleen uw leven kan veranderen, maar ook het leven van mensen over de hele wereld.  Reis mee. Leave your mark. Be a Traveleer. De wereld een beetje mooier maken doe je immers samen.

Ons doel is om onvergetelijke ervaringen, levenslange herinneringen

en inspirerende verbindingen te creëren.

Kleine groepsreizen vol met mooie momenten

Duik Resort Dumaguete Traveleers (8).jpg

Uw comfort is ons heilig! Tijdens de reizen van Traveleers mag u unieke ervaringen en mooie momenten verwachten in kleine groepen van max. 18 deelnemers per reis. Het reizen in een kleine groep geeft uw reis een extra dimensie. En de herinnering! Alles is nog mooier als je het kunt delen.

We bieden bijzondere reizen waarbij zo goed als alles inbegrepen is. Zo staat u niet voor onverwachte kosten tijdens uw reis. Onze prijzen omvatten alle vluchten, transfers, overnachtingen en excursies van het programma. Ook alle entreegelden, taksen en vele maaltijden zijn inbegrepen. Maar dat is niet alles! Traveleers onderscheidt zich verder in duurzaam reizen en de CO2-uitstoot van onze reizen wordt standaard gecompenseerd.

We stellen onze unieke reizen in nauw overleg met onze betrouwbare, plaatselijke partners samen. Ze kennen de betreffende landen door en door en zorgen ervoor dat de kwaliteit van vervoer en accommodatie gegarandeerd is, zodat u op een comfortabele manier kunt genieten van alles wat uw bestemming te bieden heeft.

Authentieke groepsreizen met unieke erva

" Reizen waarbij u zich geen toerist voelt,

maar echt onderdeel wordt

van een andere wereld. "

Plaatst u een 'mark'?
 

Een mark wordt geplaatst wanneer u de lokale bevolking of natuur steunt tijdens uw reis. Bijvoorbeeld door het meewerken aan een Vrouwen Empowerment project in Nepal, een kinderfestival op te zetten in Bosnië, de 'Big Five' te behoeden van stroperij in Zuid-Afrika of strand- en oceaanopruimingen te doen in de Filipijnen, Australië of Griekenland!
 

Na het plaatsen van een mark is het tijd voor een heerlijke vakantie. Ga met ons mee eiland hoppen, de jungle in of trek door het Himalayagebergte. We reizen door onontdekte delen van de wereld op een comfortabele manier. Wel zo verdiend vinden wij dat!

Leave Your Mark

Kleine veranderingen leiden uiteindelijk tot enorme resultaten.

Ervaringsverhalen van onze Bijzondere Reizen

Ed%20%26%20Wendy%20-%20FutureA%20-%20Tra

Wij zijn Ed en Wendy, in het dagelijks leven een stel en in het ondagelijks leven een Clownsduo.

Wij gaan al sinds 2012 als clowns mee naar Bosnië. Voorheen voor het kidsfest dat later overging in FutureA.

 

Al meteen in 2012 werden we op slag verliefd op Bosnië en ook zeker op de Bosniërs. Een prachtig land vol trotse mensen, maar ook een land vol tegenstrijdigheden. Kapotgeschoten gebouwen naast nieuwe gebouwen, bakken geraniums aan het balkon naast mortierinslagen. Ieder gebouw, iedere straat en ieder mens heeft daar zijn eigen verhaal.

 

Wij brengen graag vreugde naar Bosnië en zijn kinderen. De gedachten aan al die inmiddels duizenden kinderen die we al bereikt hebben, geeft het fijne gevoel dat we er voor hen hebben kunnen zijn.

 

En die dankbaarheid tonen ze vol overgave.

 

Waarschuwing: "als Bosnië in je hart zit is het daar om te blijven"

 

Groetjes, Ed en Wendy.

" Reizen die ertoe doen voor onze planeet,

voor mensen en voor dieren in het wild. "

Even kennismaken

Hoi, ik ben Lysanne. Ik zal eerlijk zijn: ik ben een idealist. Ik droom van een wereld zonder plastic afval, rechten en zelfredzaamheid voor iedere vrouw en de lach van een kind.  Mijn missie is om bijzondere reizen te organiseren die ertoe doen - voor onze planeet, voor mensen en voor dieren in het wild. Reizen waarbij u zich geen toerist voelt, maar echt onderdeel wordt van een andere wereld.

 

Door elkaar écht leren zien en verstaan, kunnen we van elkaar leren en samen de wereld mooier maken. Sociaal-maatschappelijke reizen die een verrijkende ervaring geven om het beste uit uzelf en de samenleving te halen. Verbinden is hierin het sleutelwoord en daar lenen reizen zich uitstekend voor. Een ervaring voor de rest van uw leven, waarbij iedereen die betrokken is bij de reis er beter van wordt, met behoud van de authentieke cultuur en natuur.

met dit reisbureau in Zevenbergen

Traveleers als United Travel Partner

Traveleers, Lysanne Roterman is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij United Travel; de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs. Traveleers brengt alle boekingen onder bij United Travel (ANVR 5471 en SGR 3642). U boekt en betaalt aan United Travel (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 59901152).