4704 SV Roosendaal 
(+ 31) 6 40761024   info@traveleers.nl


Openingstijden 
Maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag geopend van 10:00 - 16:00 uur

KvK 74898256
BTW: NL229591073B01
Traveleers tevens handelend onder de naam United Travel

" Ontdek de wereld vanuit

een geheel nieuw perspectief "

 

Authentieke Reizen

Wanneer u met ons reist, steunt u ook de lokale mensen die u ontmoet en de gemeenschappen die u bezoekt - waardoor onze wereld voor iedereen een beetje beter wordt. Omdat we geloven dat reizen niet alleen uw leven kan veranderen, maar ook het leven van mensen over de hele wereld. Het enige wat u hoeft te doen is gaan.

 

Wij zijn Traveleers, gespecialiseerd in authentieke rondreizen in combinatie met het doen van verantwoord vrijwilligerswerk. Terwijl uzelf een prachtige rondreis maakt, geeft u minderbedeelden, dieren en vrouwen kracht. Zelf zal u de reis intensiever ervaren door het directe persoonlijke contact met de lokale bevolking. En de wereld wordt er een stukje mooier van.

Mooi toch?

Over onze reizen is nagedacht. Dat is precies waarmee we ons eigenwijs willen onderscheiden van het gangbare aanbod reizen. Want 'gewone' reizen zijn er in overvloed... 

 

Hopelijk mogen wij u snel verwelkomen als Traveleer!

Ons doel is om onvergetelijke ervaringen, levenslange herinneringen

en inspirerende verbindingen te creëren.

Kleine groepsreizen met een plusfactor

Uw comfort is ons heilig! Bij Traveleers mag u intense, pure ervaringen verwachten in kleine groepen van max. 18 deelnemers per reis. Kleinschaligheid en authenticiteit zijn dan ook onze kernwaarden. Reken onderweg op persoonlijke service, comfortabel vervoer en zorgvuldig uitgekozen accommodaties.

Onze formule is transparant: zo goed als alles is inbegrepen. Onze prijzen omvatten alle vluchten, transfers, overnachtingen en excursies van het programma. Ook alle entreegelden, taksen en vele maaltijden zijn inbegrepen. Maar dat is niet alles! Traveleers onderscheidt zich verder in duurzaam reizen en de CO2-uitstoot van onze reizen wordt standaard gecompenseerd.

Alles wat inbegrepen en niet inbegrepen zit, staat duidelijk weergegeven per reis. U weet dus perfect wat u mag verwachten. Een zorgeloze reis, waarbij u maar aan 1 ding hoeft te denken: genieten.

Plaatst u een 'mark'?
 

Een mark wordt geplaatst wanneer u de lokale bevolking of natuur steunt tijdens uw reis. Bijvoorbeeld door het meewerken aan een Vrouwen Empowerment project in Nepal, een kinderfestival op te zetten in Bosnië, de 'Big Five' te behoeden van stroperij in Zuid-Afrika of strand- en oceaanopruimingen te doen in de Filipijnen, Australië of Griekenland!
 

Na het plaatsen van een mark is het tijd voor een heerlijke vakantie. Ga met ons mee eiland hoppen, de jungle in of trek door het Himalayagebergte. We reizen door onontdekte delen van de wereld op een comfortabele en luxe manier. Wel zo verdiend vinden wij dat!

Even kennismaken

Mijn naam is Lysanne Roterman, eigenaresse van Traveleers. Mijn missie is om reizen te organiseren die ertoe doen - voor onze planeet, voor mensen en voor dieren in het wild. Reizen waarbij u zich geen toerist voelt, maar echt onderdeel wordt van een andere wereld.

 

Door elkaar écht leren zien en verstaan, kunnen we van elkaar leren en samen de wereld mooier maken. Sociaal-maatschappelijke reizen die een verrijkende ervaring geven om het beste uit jezelf en de samenleving te halen. Verbinden is hierin het sleutelwoord en daar lenen reizen zich uitstekend voor. Een ervaring voor de rest van uw leven, waarbij iedereen die betrokken is bij de reis er beter van wordt, met behoud van de authentieke cultuur en natuur.

United Travel Partner

Traveleers, Lysanne Roterman is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij United Travel; de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs. Traveleers brengt alle boekingen onder bij United Travel (ANVR 5471 en SGR 3642). U boekt en betaalt aan United Travel (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 59901152).