West Australie Luxe Groepsreis voor Sing

Actuele reisinformatie rondom het coronavirus

Laatste update 02.07.2020

Reizen laat grenzen vervagen en stelt je open voor andere culturen. Het verruimt je blik en zorgt voor verbinding. Helaas heeft het coronavirus een enorme impact op de reiswereld. De verbinding die we normaliter met onze reizen proberen te maken is nu betekenisvoller dan ooit. Juist nú moeten we verbinding blijven voelen met elkaar; met onze gezinnen, families, vrienden, buren, collega’s en in ons geval ook met al onze partners wereldwijd. Alleen door samen te werken kunnen we elkaar straks weer ontmoeten, onze horizon verbreden en herinneringen maken die ons bijblijven.
 

We staan in nauw contact met onze reizigers om hen in deze onzekere situatie zo goed mogelijk te informeren, het regelwerk uit handen te nemen en bij te staan. Voor de algemene en meest actuele reisinformatie rondom het coronavirus kunt u op deze pagina terecht.

De informatie wordt (indien nodig) dagelijks aangepast, zodat u continu op de hoogte bent. Mocht u een reis bij ons geboekt hebben en de situatie verandert dusdanig dat dat invloed heeft op uw reis, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Let op: we contacteren al onze reizigers op volgorde van vertrekdatum.Informatie voor als u binnenkort met ons op reis gaat

De hele wereld wordt diep geraakt door het coronavirus. Ook wij voelen direct de gevolgen van de gesloten grenzen en noodzakelijke stappen die wereldwijd worden genomen om het coronavirus terug te dringen.
 

Reizen t/m 31 augustus

Helaas is het vrijwel onmogelijk om uw reis tot en met 31 augustus nog uit te voeren en ervoor te zorgen dat u de ervaring krijgt die we u zo graag gunnen. Voor alle reizigers geldt echter wel dat we er álles aan (gaan) doen om jullie reis uit te voeren in de toekomst. Hiervoor staan we in nauw contact met onze partners op onze bestemmingen en de luchtvaartmaatschappijen waar we mee samenwerken. We vinden het heel belangrijk om elke reiziger individueel te spreken en samen naar een oplossing te zoeken.
 

Reizen t/m 31 december

Heeft u bij ons een reis geboekt met vertrekdatum na 31 augustus, dan houden we u uiteraard op de hoogte. Wij willen graag zo flexibel mogelijk met u meedenken in het omboeken en/of uitstellen van uw reis. Uiteraard staat het u vrij om zelf te annuleren, echter zijn daar de reguliere annuleringskosten aan verbonden.
 

Omboeken of uw reis uitstellen

Als reisorganisatie is het voor ons heel belangrijk dat u met een goed gevoel op reis gaat. Maakt u zich ondanks dat het veilig is om naar uw bestemming af te reizen tóch zorgen, dan kunnen wij uw reis omboeken of uitstellen. Dit geldt voor alle reizigers, ongeacht op welke datum u vertrekt. Daarbij willen we zo coulant mogelijk met de bijkomende financiën omgaan en zullen alles op alles zetten zodat we u als reiziger niet op kosten jagen. Met deze regeling wijken we, in positieve zin, af van de ANVR-reisvoorwaarden. Wat de kosten zijn, hangt echter geheel van de situatie en type reis af. We doen er alles aan om dit zo voordelig mogelijk voor onze reizigers te laten uitpakken. Uiteraard gaat dit allemaal in nauw overleg tussen u en uw bestemmingsexpert.


Geldzaken
Over uw geld hoef u zich géén zorgen te maken. Traveleers is een financieel gezond bedrijf en we zijn bovendien aangesloten bij de SGR. Mocht er tóch een situatie ontstaan die ons bestaan in gevaar brengt, dan dekt de SGR te allen tijde uw uitgegeven reissom. Doe dus vooral uw eventueel openstaande aan- of restantbetalingen. Als betalingen nu niet plaatsvinden, zijn wij genoodzaakt om dit als een annulering te behandelen en worden er annuleringskosten aan u doorberekend.

Vragen beantwoorden

We begrijpen maar al te goed dat er veel vragen zijn en proberen deze zo goed en snel mogelijk te beantwoorden. We willen u vragen om ons de tijd te geven om voor alle individuele reizigers de juiste informatie te vergaren, zodat we iedereen tijdig en goed kunnen helpen. 

In de tussentijd zijn onze gedachten bij iedereen die direct of indirect te maken hebben met de gevolgen van dit virus en we hopen dat we door een goede samenwerking en solidariteit met elkaar uit deze crisis komen. Weet dat al onze bestemmingsexperts zich enorm betrokken voelen bij onze reizigers en iedereen zullen bijstaan waar nodig. Laten we in deze bizarre tijd goed naar elkaar omkijken en vooral lief zijn voor elkaar. We blijven positief en we durven te dromen.Situatie per bestemming

Wij proberen de inreisverboden zo up to date mogelijk te houden. Wij zijn hierin echter afhankelijk van de lokale regeringen die, net als hier in Nederland, continu afwegingen maken om maatregelen zoals het toestaan van vluchtverkeer te versoepelen. Bij veel landen staat dat het inreisverbod in principe (voorlopig) voor onbepaalde tijd geldt. 
Laatste update is van 2 juli 2020.

 

Australië
Voor Australië geldt momenteel een inreisverbod voor onbepaalde tijd.

Balkan
Voor Bosnië en Herzegovina geldt momenteel een inreisverbod voor onbepaalde tijd.

Slovenië heeft zijn grenzen opengesteld voor alle reizigers, maar u zult 14 dagen in quarantaine moeten gaan.

De grenzen van Kroatië zijn open voor Nederlandse toeristen.

Filipijnen

Voor de Filipijnen geldt momenteel een inreisverbod voor onbepaalde tijd.


Griekenland
Griekenland heeft zijn grenzen opengesteld voor Nederlandse reizigers en u hoeft niet in quarantaine te gaan.

Nepal

Voor Nepal geldt momenteel een inreisverbod tot 22.07.2020.

Zuid Afrika
Voor Zuid-Afrika geldt momenteel een inreisverbod voor onbepaalde tijd.

Aan het eind van de dag

moeten uw voeten vuil zijn, uw haar rommelig

en uw ogen sprankelend.

4704 SV Roosendaal 
(+ 31) 6 40761024   info@traveleers.nl


Openingstijden 
Maandag t/m vrijdag 09.30 - 17.30 uur
Zaterdag en in de avond op afspraak

KvK 74898256
BTW: NL229591073B01
Traveleers tevens handelend onder de naam United Travel