4704 SV Roosendaal 
(+ 31) 6 40761024   info@traveleers.nl


Opening hours
Monday to Friday from 9 a.m.  - 5.30 p.m.

Saturday open from 10 a.m. - 4 p.m.

KvK 74898256
BTW: NL229591073B01
Traveleers also trading under the name United Travel

© Designstein Creative Agency

Greek Island Hopping - Luxe

This exclusive trip through Greece

What is included in your trip

Return flight
From The Netherlands incl. luggage, airport tax and fuel tax
------------
3 domestic flights

20 nights of

accommodation

3 en 4* hotels 

28 meals

19 breakfast

5 lunch, 4 diner

Team  & Groep

Expert, English-speaking trip manager and local guides

-----------

Professional diving guidance
----------

Small groups of max. 18 people

Transport

All transfers are included during the trip

Social

Marine volunteer project

Entrance fees

All entrance fees according to the program

Environment

Compensation

CO2-emissions

------------

Reusable water bottle with filter

Service 

Below mentioned trip includes my service
Whether this is before, during or after your trip; I am always available for you

 

Project

Program

Departure dates 2020 :

2 April 2020

20 November 2020

Guaranteed departure at 6 people

Dag 1

Vandaag vliegt u van Amsterdam naar Athene. Uw reis door Griekenland is begonnen!

Bij aankomst wordt u opgehaald door uw chauffeur voor de transfer naar uw accommodatie gelegen buiten Athene, dichtbij het duikcentrum.

Accommodatie

Avantis Suites Hotel 4* of vergelijkbaar
Inbegrepen

Internationale vlucht van Amsterdam naar Athene inclusief 20 kg bagage. Diner in het het hotel.

Dag 2 -7

Gedurende deze zes dagen maken we elke dag een duik om bij te dragen aan een schonere oceaan. Tijdens het duiken halen we zo veel mogelijk plastic en ander afval uit zee. Na elke duik wordt dit gesorteerd en gewogen, je kunt zo een aantal kilo's puin uit de zee halen per dag!

 
Duikt u liever niet? Kies dan voor het strandopruiming project en zorg dat er niet nóg meer afval in de zee verdwijnt. Zodra de duikers terug komen uit de zee, helpt u met het sorteren van het afval.

 

U zult niet alleen waardevolle informatie leren en een geweldige ervaring opdoen (als duiker), u zult deel uitmaken van de grotere beweging om de oceanen te beschermen en schoon te houden voor het leven in zee.

 

Om mee te doen met dit vrijwilligersproject hoef je geen duikbrevet (PADI) op zak te hebben. Je kunt deze halen op het project.⁠

 

Accommodatie

Avantis Suites Hotel 4* of vergelijkbaar
Inbegrepen

Dagelijks ontbijt en diner. Strandopruiming project.
Optioneel

Duik tegen Puin Project inclusief duikuitrusting €700,- (inclusief PADI Open Water cursus en certificaat indien gewenst)

Dag 8

Nadat we tientallen kilo's aan afval hebben opgeruimd, wordt het tijd om Griekenland verder te ontdekken. We reizen terug naar het bruisende Athene, de stad met de meest glorieuze geschiedenis ter wereld. In de middag laten we u kennis maken met de hoogtepunten van deze prachtige stad. De fascinerende tour begint aan de voet van de rots en volgt het bergopwaartse pad naar de prachtige Akropolis. Bezoek de belangrijkste gebouwen van de Propylea, de tempel van Athena Nike, het Erechtheion en de Parthenon-tempel. We gaan verder met een panoramische tour door deze oude stad, waar je meer buitengewone bezienswaardigheden zult bezoeken, waaronder de Tempel van Olympian Zeus en de Boog van Hadrianus. Doorgaand naar het Syntagma-plein, zien we het Koninklijk Paleis, oorspronkelijk gebouwd voor Otto I van Beieren, dat nu het huidige parlementsgebouw is. Voor het paleis staat het Monument van de Onbekende Soldaat waar twee soldaten (Evzoni) continu de wacht houden. Ons laatste bezoek neemt ons mee naar het glorieuze Panathenaikon-stadion (van buitenaf), dat op de plek van het oude marmeren stadion staat.

Accommodatie

Philippos Hotel 3* of vergelijkbaar
Inbegrepen

Ontbijt. Privé Athene in één oogopslag tour met Engelstalige gids.

Dag 9

Vroeg in de ochtend volgt de transfer naar Naxos, het grootste en groenste eiland van de Cycladen. Het eiland was ooit een Venetiaans bezit, dus veel van de dorpen hebben Venetiaanse architectuur. Bij het binnenvaren van de haven maken we direct kennis met de rijke geschiedenis van het eiland, wanneer we links van ons de immense marmeren toegangspoort zien van de onvoltooide Apollo-tempel. De indrukwekkende Venetiaanse woonburcht overheerst de stad, die met zijn smalle straatjes en talrijke restaurantjes een sfeervolle indruk geeft.

 

U verblijft in het luxe Lagos Mare hotel ideaal gelegen nabij een van de mooiste stranden van Europa met zacht zand en kristalhelder water. Hier kunt u de rest van de dag heerlijk genieten.

 

Accommodatie

Lagos Mare 4* of vergelijkbaar
Inbegrepen

Ontbijt. Fast Ferry naar Naxos

Dag 10

Zorg dat je niet een te uitgebreid ontbijt eet, want vandaag staat er een Naxos Food Walking tour op het programma. Naxos is een gastronomisch paradijs dat een breed scala aan unieke producten biedt. Hun vee geeft ze keuze uit vlees en zuivelproducten, gewaardeerd om hun smaak. De vruchtbare westkant van het eiland vult de keukens met de beroemde Naxische aardappel, terwijl de bergachtige gebieden ze elke winter voorzien van olijfolie. Volg ons door de smalle steegjes van Naxos, terwijl we samen genieten van de heerlijke producten, waaronder hun beroemde Naxos-citron.

Accommodatie

Lagos Mare 4* of vergelijkbaar
Inbegrepen

Ontbijt. Privé Naxos Food Walking-tour.

Dag 11

Vandaag is het tijd om heerlijk te relaxen. Ontspan op de zanderige standen van het eiland, wandel door de paradijselijke valleien zoals die van Tragaia en Melanes of bezoek één van de mooiste cycladen-stadjes, Naxos-stad (Chora). Vanaf de haven tot bovenaan bij het Venetiaanse kasteel is het gezellig met smalle winkelstraatjes en de boulevaard zit vol met terrasjes. Nu je er toch bent, vergeet niet de schitterende zonsondergang door de Portara te bezichtigen!

Accommodatie

Lagos Mare 4* of vergelijkbaar

Inbegrepen

Ontbijt.

Dag 12

In de middag vervolgen we onze tocht over de Cycladen naar het eiland Paros, dat slechts op een steenworp afstand van Naxos ligt. Na een half uurtje vliegen, komen we in de ochtend aan op dit lieflijke eiland.

Ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid, stranden met kristalhelder water, prachtige Byzantijnse wandelpaden tussen traditionele dorpen en adembenemende landschappen maken Páros, gelegen in het hart van de Cycladen, een van de meest geliefde vakantiebestemmingen in Griekenland. De komende dagen bewonderen we de kleurrijke dorpjes, met de traditionele witte huisjes en kerkjes, en zonovergoten stranden van dit eiland.

 

U verblijft in het luxe Mr & Mrs White Boetiek hotel, gelegen op een steenworp afstand van adembenemende stranden en de belangrijkste stad van Paros, Naoussa. Het elegante hotel werd gebouwd als een geheime schuilplaats en ontspannend toevluchtsoord van de drukte van het moderne leven en voor degenen die een heerlijk ontspannen vakantie willen omarmen.

Accommodatie

Mr & Mrs White Hotel 4* of vergelijkbaar
Inbegrepen

Ontbijt. Lokale vlucht naar Paros incl. ruimbagage.

Dag 13

Vandaag genieten we van een luie dag op een traditionele Kaiki. Rond de prachtige kustlijn van Antiparos kunt u genieten van een prachtige dag. De boot vertrekt vanuit Pounta en brengt ons naar Pantalonisia voor de eerste stop om te zwemmen in het kristalblauwe water dat eruit ziet als een natuurlijk zwembad. Op het prachtige strand van Faneromeni wordt er een barbecue voor u georganiseerd als lunch, terwijl u geniet van de zon en de zee. U zult versteld staan van de puurheid en schoonheid die dit kleine eiland biedt. Daarna gaan we naar de Mastichari-grot waar voor een fotostop. Vanuit de grot keren we terug naar de haven van Pounta.
 

Accommodatie

Mr & Mrs White Hotel 4* of vergelijkbaar
Inbegrepen

Ontbijt en bbq Lunch. Antiparos-eilandtour met een originele kaikiboot.

Dag 14

Vandaag is een heerlijke vrije dag. Paros kent kilometers lange zandstranden, waar de golven van de Middellandse Zee vriendelijk tegenop rollen: voor de zonaanbidders hét droomeiland! Wilt u nog even cultuur snuiven? Bezoek Parikia, de belangrijkste stad van het eiland met een 13e-eeuwse Venetiaanse citadel en een ietwat bizarre kathedraal, de Church of 100 Doors. Of wandel door een van de andere prachtige traditionele dorpen zoals Náousa, een kleurrijk dorp waar de ruïnes van een Venetiaans fort aan de ingang van de kleine haven staan.

 

Accommodatie

Mr & Mrs White Hotel 4* of vergelijkbaar
Inbegrepen

Ontbijt

Dag 15

Een heerlijk ontbijt en een laatste duik in het zwembad betekent het einde van de reis. Het is tijd om afscheid te nemen, maar we zullen nooit de tijden vergeten die we deelden in de Griekse wateren. ​Vanuit Paros vlieg je terug naar hoofdstad Athene voor de aansluitende vlucht terug naar Amsterdam, nog even de tijd om te dromen over de volgende reis, Zuid-Afrika misschien? 

Inbegrepen

Ontbijt. Lokale vlucht van Paros naar Athene. Internationale vlucht van Athene naar Amsterdam inclusief ruimbagage.
Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken. Uw reisbescheiden ontvangt u circa 2 weken voor vertrek.

 

Do you also want to experience a beautiful travel experience through the Philippines?
Book this 23-day trip now for

€ 2699,-

per person

Not included

 • Other meals

 • Personal expenses

 • Tips and donations

 • Optional excursions

 • Travel and / or cancellation insurance

 • Credit card and transaction costs

 • Administration costs (€ 35.00 per booking)

 • Calamity Fund contribution (€ 2.50 per booking)

Don't book too late

Do not wait too long to book a trip, because we often have to return our unused airplane seats to the relevant airline two months before departure. The seats are then "on request" and it is possible that the flight schedule may deviate and the price of the trip may increase. In addition, booking within two months prior to departure can bring along a single room supplement.

Extra options

 • The costs for inexperienced divers who have to obtain a diving certificate on location are €249,- per person.

 • The costs for a deluxe cottage (double room) during the volunteering project are €80,- per person.

 • The costs for a deluxe cottage (single room) during the volunteering project are €310,-  per person.

 • The costs for a single room during the entire trip are € 1349,- per person.

Do you not want to or are you medically unable to dive? Then there is the possibility to only do beach clean-ups during the project period. Please contact us for more information.

Land package

It is also possible to only book the land package of this trip. You will arrange the international flights and the transfer on arrival and departure yourself. You then make the trip according to the program with the other participants. Please contact us for more information.

Cancellation costs

 • For cancellation up to 45 days (exclusive) before departure: the 40% deposit

 • For cancellations from 45 days (inclusive) to 30 days (exclusive) before departure: 50% of the travel sum

 • For cancellations from 30 days (inclusive) to 16 days (exclusive) before departure: 65% of the travel sum

 • For cancellations from 16 days (inclusive) to 8 days (exclusive) before departure: 85% of the travel sum

 • Cancellation 8 days (including) before departure: the full travel sum

Deposit

A 40% deposit applies for this trip

Experience the world
through doing 
good.