Travel the world

leave-your-mark03.png

Griekenland Eiland Hoppen - Accommodatie

Wij kiezen bewust voor kwaliteit hotels met comfortabele kamers. Om u tijdens deze reis optimaal te laten genieten, verblijft u in fijne en Griekse accommodaties. Voor iedere accommodatie kunt u van te voren de keuze maken uit een double of twin bed.

Het kan voorkomen dat we van onze geselecteerde hotels moeten afwijken. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotellijst.

pointer-orange.png

Eretria – Avantis Suites Hotel

Resort aan de kust

4* met een gemiddelde beoordeling van een 8,5.

Avantis Suites Hotel is een modern resort aan de kust, gebouwd aan de zuidoostkant van Eretria op het prachtige eiland Evia. Gezellig en gastvrij is het letterlijk gelegen aan de blauwe waterrand van de Zuid-Golf van Evia.

Uw kamer beschikt over 1 of 2 bedden (naar voorkeur), badkamer met bad, airco, WiFi, haardroger, fornuis, koelkast en televisie. Uw kamer beschikt over een balkon met uitzicht op het strand, het zwembad of de aantrekkelijke stad Eretria.

pointer-orange.png

Athene - Philippos Hotel

Iedereen wil een 'thuis' onder de Akropolis

3* met een gemiddelde beoordeling van een 8,7.

Welkom bij uw thuis aan de voet van de Akropolis. Philippos Hotel ligt in het hart van de stad en heeft alles wat u nodig heeft om de meest authentieke kant van Athene te ervaren.

De gezellige maar toch chique ambiance van het interieur wordt overal versterkt met eigentijdse elementen, terwijl de premium services 'accommodatie' een nieuwe betekenis geven.


Uw kamer beschikt over 1 of 2 bedden (naar voorkeur), badkamer met toiletartikelen, airco, WiFi, haardroger, televisie en balkon.

pointer-orange.png

Naxos - Golden Sand

Hotel aan het strand

3* met een gemiddelde beoordeling van een 8,6

 

Het uitgestrekte gouden zand van Plaka, op Naxos, precies aan de waterkant; daar ligt Golden Sand luxehotel. Ons hotel, naast het strand, beschikt over 15 kamers en nodigt u uit om te genieten van het prachtige en serene landschap en de turquoise ondiepe wateren van Plaka. Geniet van de omringende schoonheid, ontspan in het hotel terwijl u zich verwondert over het eindeloze zeeblauw en geniet van de beroemde gastvrijheid van Naxos.


Proef lokale delicatessen en pure producten van het eiland, direct bij een uitgebreid ontbijt of de aangeboden maaltijden. Biologische producten, zelfgekweekt, zijn de hoofdingrediënten van al uw maaltijden. Begin uw dag met een heerlijk ontbijt en sluit deze af met een diner met uitzicht op de betoverende zee.

Praktisch aan de waterkant bevinden zich onze kamers. Wachten om perfecte momenten van ontspanning en rust te bieden. Al onze kamers zijn ingericht met alles wat u nodig heeft tijdens uw vakantie en voldoen aan alle wensen en eisen. Blauw en wit, een constant Cycladisch kenmerk, schildert onze faciliteiten prominent en creëert een gevoel van discrete luxe en sereniteit.

Uw kamer beschikt over 1 of 2 bedden (naar voorkeur), badkamer met toiletartikelen, airco, WiFi, haardroger, televisie en zwembad handdoeken.

pointer-orange.png

Paros –  Hotel Aegeon

Grieks hotel

3* met een gemiddelde beoordeling van een 8,5.


Strategisch gelegen in de stad Parikia, de hoofdstad van het eiland, op slechts 5 minuten lopen van de traditionele nederzetting en het strand.

Bekend om zijn traditionele Cycladische architectuur en decoratie, netheid en comfort.

Hotel AEGEON, bestaande uit twee accommodatie complexen met drie gebouwen, is een familiebedrijf en biedt al meer dan 30 jaar hoogwaardige diensten en echte Paros-gastvrijheid.

Uw kamer beschikt over 1 of 2 bedden (naar voorkeur), badkamer met toiletartikelen, airco, WiFi, haardroger, televisie en balkon.

Wees de verandering

die u in de wereld wilt zien.