4704 SV Roosendaal 
(+ 31) 6 40761024   info@traveleers.nl


Openingstijden 
Maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag geopend van 10:00 - 16:00 uur

KvK 74898256
BTW: NL229591073B01
Traveleers tevens handelend onder de naam United Travel

Projecten

Ver van hier, dicht bij jou

Elke reis in ons aanbod begint met vrijwilligerswerk. Hier heeft u de keuze tussen meerdere projecten zodat u iets kunt kiezen wat dicht bij u staat, ook al bent u ver van huis. Door te beginnen met het project kunt u uzelf bekend maken met de lokale cultuur en zijn geschiedenis, waardoor u tijdens uw reis meer kennis heeft over het land wat een positief effect zal hebben op uw ervaring.

Door het doen van vrijwilligerswerk brengt u kennis over naar gebieden waar dit hard nodig is. Hieronder vindt u een overzicht van de projecten die wij aanbieden en kunt u iets kiezen wat bij uw eigen passies hoort. Na het selecteren van een project kunt u de exclusieve rondreis die u hierbij maakt bekijken.

Project FutureA

Bosnië en

Herzegovina

Als vrijwilliger organiseert u allerlei leuke activiteiten voor deze bevolkingsgroepen en zorgt u voor een kleine break van de dagelijkse sleur.

Project
Cliëntenvakanties

Kilk hier voor verhaal Projectleiders Bosnië

Nepal

U zult verblijven in een homestay bij een liefdevolle familie die u graag meeneemt in hun dagelijkse leven.

Project
Mensenhandel
Project
Kassensysteem
Zeehonden
Centrum

Nederland

Tijdens uw dag in het centrum zult u meewerken aan het herstel van de zeehonden en maakt u de verschillende fases die zij doorlopen van dichtbij mee. Hierna zorgt u ervoor dat zij na herstel vrijgelaten kunnen worden in een gezonde zee. 

Wat gaat u dit jaar doen

dat u voor altijd zult herinneren?