West Australie Luxe Groepsreis voor Sing

Travel the world

leave-your-mark03.png

Actuele reisinformatie rondom het coronavirus

Laatste update 30.06.2021

Reizen laat grenzen vervagen en stelt je open voor andere culturen. Het verruimt je blik en zorgt voor verbinding. Helaas heeft het coronavirus een enorme impact op de reiswereld. De verbinding die we normaliter met onze reizen proberen te maken is nu betekenisvoller dan ooit. Juist nú moeten we verbinding blijven voelen met elkaar; met onze gezinnen, families, vrienden, buren, collega’s en in ons geval ook met al onze partners wereldwijd. Alleen door samen te werken kunnen we elkaar straks weer ontmoeten, onze horizon verbreden en herinneringen maken die ons bijblijven.
 

We staan in nauw contact met onze reizigers om hen in deze onzekere situatie zo goed mogelijk te informeren, het regelwerk uit handen te nemen en bij te staan. Voor de algemene en meest actuele reisinformatie rondom het coronavirus kunt u op deze pagina terecht.

De informatie wordt (indien nodig) dagelijks aangepast, zodat u continu op de hoogte bent. Mocht u een reis bij ons geboekt hebben en de situatie verandert dusdanig dat dat invloed heeft op uw reis, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Let op: we contacteren al onze reizigers op volgorde van vertrekdatum.


Informatie voor als u binnenkort met ons op reis gaat

De hele wereld wordt diep geraakt door het coronavirus. Ook wij voelen direct de gevolgen van de gesloten grenzen en noodzakelijke stappen die wereldwijd worden genomen om het coronavirus terug te dringen.
 

Reizen t/m 31 december 2021

Helaas is het vrijwel onmogelijk om uw reis tot en met 31 december 2021 nog uit te voeren en ervoor te zorgen dat u de ervaring krijgt die we u zo graag gunnen. Voor alle reizigers geldt echter wel dat we er álles aan (gaan) doen om jullie reis uit te voeren in de toekomst. Hiervoor staan we in nauw contact met onze partners op onze bestemmingen en de luchtvaartmaatschappijen waar we mee samenwerken. We vinden het heel belangrijk om elke reiziger individueel te spreken en samen naar een oplossing te zoeken.
 

Omboeken of uw reis uitstellen

Als reisorganisatie is het voor ons heel belangrijk dat u met een goed gevoel op reis gaat. Maakt u zich ondanks dat het veilig is om naar uw bestemming af te reizen tóch zorgen, dan kunnen wij uw reis omboeken of uitstellen. Dit geldt voor alle reizigers, ongeacht op welke datum u vertrekt. Daarbij willen we zo coulant mogelijk met de bijkomende financiën omgaan en zullen alles op alles zetten zodat we u als reiziger niet op kosten jagen. Met deze regeling wijken we, in positieve zin, af van de ANVR-reisvoorwaarden. Wat de kosten zijn, hangt echter geheel van de situatie en type reis af. We doen er alles aan om dit zo voordelig mogelijk voor onze reizigers te laten uitpakken. Uiteraard gaat dit allemaal in nauw overleg tussen u en uw bestemmingsexpert.


Geldzaken
Over uw geld hoef u zich géén zorgen te maken. Traveleers is een financieel gezond bedrijf en we zijn bovendien aangesloten bij de SGR. Mocht er tóch een situatie ontstaan die ons bestaan in gevaar brengt, dan dekt de SGR te allen tijde uw uitgegeven reissom. Doe dus vooral uw eventueel openstaande aan- of restantbetalingen. Als betalingen nu niet plaatsvinden, zijn wij genoodzaakt om dit als een annulering te behandelen en worden er annuleringskosten aan u doorberekend.

Vragen beantwoorden

We begrijpen maar al te goed dat er veel vragen zijn en proberen deze zo goed en snel mogelijk te beantwoorden. We willen u vragen om ons de tijd te geven om voor alle individuele reizigers de juiste informatie te vergaren, zodat we iedereen tijdig en goed kunnen helpen. 

In de tussentijd zijn onze gedachten bij iedereen die direct of indirect te maken hebben met de gevolgen van dit virus en we hopen dat we door een goede samenwerking en solidariteit met elkaar uit deze crisis komen. Weet dat al onze bestemmingsexperts zich enorm betrokken voelen bij onze reizigers en iedereen zullen bijstaan waar nodig. Laten we in deze bizarre tijd goed naar elkaar omkijken en vooral lief zijn voor elkaar. We blijven positief en we durven te dromen.


 

Informatie voor als u een reis wilt boeken

Als u weer klaar bent om te reizen, zijn we er om u te ondersteunen.


Boek met vertrouwen

Kleiner is beter
Onze groepen zijn altijd klein geweest (meestal 12 reizigers) om verbindingen aan te moedigen, toegang te krijgen tot plaatsen die door grotere groepen over het hoofd worden gezien en om u voldoende persoonlijke ruimte te geven.

 

Privéritten
Exclusief gebruik van privévervoer (behalve vliegtuigen).

 

Meer "persoonlijke" ruimte
Alle kamers op reis zijn tweepersoons- of eenpersoonskamers en hebben een eigen badkamer (m.u.v. 1 nacht trekking in Nepal en 1 nacht nipahut in Filipijnen).

Kosteloos omboeken
Wanneer u een boeking maakt voor een van onze groepsreizen mag u het landarrangement tot 60 dagen voor vertrek kosteloos omboeken naar een latere datum. Die latere datum moet binnen twee jaar na de oorspronkelijke vertrekdatum liggen. Indien u ook de vlucht bij ons boekt belasten wij de eventuele kosten die de luchtvaartmaatschappij in rekening brengt voor het omboeken aan u door. Indien gewenst, kunt u bij ons altijd enkel het landarrangement afnemen of boeken we de vlucht pas op een later moment.

 

Optie plaatsen

Er is bij ons altijd de mogelijkheid om vrijblijvend een optie te plaatsen. Dan spreken we samen een datum af waarop we gaan kijken of de reis uitvoerbaar is.Situatie per bestemming

Wij proberen de inreisverboden zo up to date mogelijk te houden. Wij zijn hierin echter afhankelijk van de lokale regeringen die, net als hier in Nederland, continu afwegingen maken om maatregelen zoals het toestaan van vluchtverkeer te versoepelen. Bij veel landen staat dat het inreisverbod in principe (voorlopig) voor onbepaalde tijd geldt. 
Laatste update is van 26 mei 2021.

 

Australië
Voor Australië geldt momenteel een inreisverbod voor onbepaalde tijd.

Balkan
Voor Bosnië en Herzegovina geldt dat u bij aankomst een bewijs van een negatief COVID-testresultaat moet laten zien. Deze mag niet ouder zijn dan 48 uur. Na een verblijf in Bosnië en Herzegovina wordt u gevraagd om bij terugkeer in Nederland 10 dagen in thuisquarantaine te gaan en moet u een negatieve PCR-test laten zien.

 

Voor Kroatië geldt dat u bij aankomst een bewijs van een negatief COVID-testresultaat moet laten zien. Deze mag niet ouder zijn dan 48 uur. Na een verblijf in Kroatië wordt u gevraagd om bij terugkeer in Nederland 10 dagen in thuisquarantaine te gaan en moet u een negatieve PCR-test laten zien.

Voor Montenegro geldt dat u bij aankomst een negatieve PCR-test of een positieve antigeentest, moet laten zien die niet ouder mag zijn dan 72 uur. Na een verblijf in Montenegro wordt u gevraagd om bij terugkeer in Nederland 10 dagen in thuisquarantaine te gaan en moet u een negatieve PCR-test laten zien.

Voor Slovenië geldt dat u bij aankomst een bewijs van een negatief COVID-testresultaat moet laten zien. Deze mag niet ouder zijn dan 48 uur. Na een verblijf in Slovenië wordt u gevraagd om bij terugkeer in Nederland 10 dagen in thuisquarantaine te gaan en moet u een negatieve PCR-test laten zien.

Filipijnen
Voor de Filipijnen geldt momenteel een inreisverbod voor onbepaalde tijd.


Griekenland
Voor Griekenland geldt momenteel gedeeltelijk code oranje en gedeeltelijk code geel. Wanneer er voor uw bestemming code oranje geld, wordt u gevraagd om bij terugkeer in Nederland 10 dagen in thuisquarantaine te gaan en een negatieve PCR-test te overhandigen. Bij aankomst dient een negatieve COVID 19-test worden voorgelegd. De test moet zijn uitgevoerd met PCR en mag niet ouder zijn dan 72 uur. Er moet een inschrijvingsformulier/gezondheidsformulier worden ingevuld voor aankomst in Griekeland. U vindt het bijbehorende formulier onder de volgende link: https://travel.gov.gr/#/. Het formulier moet ten minste 24 uur voor aankomst worden ingevuld

Nepal

Voor Nepal geldt momenteel een inreisverbod voor onbepaalde tijd.

Zuid Afrika
Een negatieve COVID 19-test moet worden voorgelegd. De test moet zijn uitgevoerd volgens de PCR-methode en mag bij vertrek niet ouder zijn dan 72 uur. De test moet afkomstig zijn van een erkende instantie en voorzien zijn van de naam en de handtekening van de bevoegde arts. Reizigers die geen negatief testresultaat kunnen aantonen, moeten quarantainemaatregelen met kosten verwachten. Er moet een inschrijvingsformulier/gezondheidsformulier worden ingevuld. U vindt het bijbehorende formulier onder de volgende link: https://sa-covid-19-travel.info/. Zodra het formulier met succes is ingevuld, krijgt de reiziger een identificatienummer dat hij moet kunnen overleggen. Bij aankomst worden gezondheidscontroles uitgevoerd met temperatuurmetingen. Problemen kunnen zich voordoen als reizigers ziektesymptomen vertonen. Getroffen reizigers moeten quarantainemaatregelen of inreisverboden verwachten. Reizigers moeten een bewijs overleggen van een reisverzekering voor de gezondheidszorg die COVID-19 dekt. Na een verblijf in Zuid-Afrika wordt u gevraagd om bij terugkeer in Nederland 10 dagen in thuisquarantaine te gaan en moet u een negatieve PCR-test laten zien.

 

Wat als je de wereld zou kunnen veranderen door simpelweg de manier waarop je reist te veranderen?