Travel the world

leave-your-mark03.png

Onontdekt West Australië

Deze authentieke reis door West-Australië biedt een unieke ervaring van het nog onontdekte deel van Australië: het ongerepte westen. Met deze reis krijgt u de mogelijkheid om Australië te ontdekken zoals maar weinig andere toeristen dat doen, ver weg van de massa en dicht bij de natuur. Naast prachtige natuur ontdekken we verlaten stranden, rode zandwoestijnen, nationale parken en kleurrijke koraalriffen. Maak kennis met Australië zijn leukste dieren: de schattige quokka’s op Rottnest Island, zonnende kangoeroes op het strand van Lucky Bay, wilde dolfijnen in Bunbury, pijlstaartroggen in Hamelin Bay en zwem met de magische walvishaaien in Ningaloo Reef, een paradijs voor duikers. We bezoeken het mooiste park in West-Australië: Karijini National Park met roestbruin en oranje gekleurde vlaktes, prachtige watervallen, steile kloven, rode termietheuvels, natuurlijke “water holes” en mooie vergezichten. Geniet om de mooiste witte zandstranden van Australië en relax in het kristalheldere water. We sluiten de reis af met het duik-tegen-puin project in Perth, waarbij we zoveel mogelijk afval en plastic uit de oceaan halen. Deze reis wordt begeleid door een ervaren lokale gids en zal ongetwijfeld een schitterende indruk op u achterlaten!

Wat is inbegrepen in uw reis

icons-whatyouget-plane.png

Retour vlucht

1 binnenlandse vlucht

icons-whatyouget-hotel.png
icons-whatyouget-meals.png

25 nachten

accommodatie

3 tot 5* hotels 

39 maaltijden

25 ontbijt,

12 lunch en 2 diner

icons-whatyouget-people.png

Team  & Groep

Expert, Engelstalige trip manager 

-----------

Professionele duik begeleiding
----------

Kleine groepen max. 18 personen

icons-whatyouget-transport.png

Vervoer

Alle transfers zijn inbegrepen gedurende de reis

icons-whatyouget-volunteer.png

Social

Mariene vrijwilligers project

icons-whatyouget-euro.png

Excursies

Alle excursies en entreegelden volgens het programma

icons-whatyouget-environment.png

Environment

Compensatie

CO2-uitstoot

------------
Herbruikbare waterfles met filter

Service 

Genoemde reis is inclusief onze service.

Of dit nu voor, tijdens of na uw reis is; wij zijn altijd voor u bereikbaar.

 

Mariene Project

Voor onze Duik tegen Puin projecten werken wij enkel samen met duikscholen die 100% AWARE partners zijn. Dit zijn PADI-instructeurs en duikcentra die zich hebben gecommitteerd aan oceaanbescherming in samenwerking met Project Aware®. Partners ondersteunen de twee kerngebieden van Project Aware: preventie van marien afval en bescherming tegen haaien en roggen. Tijdens het Duik tegen Puin project ondersteunt ook u deze beweging.

Programma

Vertrekdata 2022

Najaar - meer details wanneer de grenzen open gaan

Vertrekgarantie vanaf 8 personen

 

Wenst u een andere groepsvertrekdatum of voert u deze reis liever individueel uit?

Neem dan contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

West-Australië Rondreis Traveleers
Unieke Reizen Kleinschalige Groepsreizen
pointer-orange.png

Dag 1

Vandaag vliegt u van Amsterdam naar Perth met 1 tussenstop. Uw reis door Australië is begonnen!
 


Inbegrepen

Internationale vlucht van Amsterdam naar Perth met Qatar Airways inclusief 30kg ruimbagage. Maaltijden aan boord.

Australie West-Australie Rondreis Groeps
pointer-orange.png

Dag 2

In het begin van de avond arriveert u in Perth. Welkom in Australië! U wordt opgehaald door uw gids die u naar het hotel brengt waar een heerlijk diner op u staat te wachten.
 

Accommodatie

Ibis Perth 3.5* of vergelijkbaar
Inbegrepen

Internationale vlucht van Amsterdam naar Perth inclusief bagage. Maaltijden aan boord. Diner in het hotel.

Australie West-Australie Rondreis Groeps
pointer-orange.png

Dag 3

Na het ontbijt in Perth rijden we naar de luchthaven voor onze binnenlandse vlucht naar het geliefde Broome. Broome is meer dan een eeuw geleden gesticht als een parelhaven en nu uitgegroeid tot een smeltkroes van vele nationaliteiten. Na aankomst volgt een sightseeing tour langs de hoogtepunten van Broome. 's Avonds bekijken we de prachtige zonsondergang vanaf de brede zandstranden bij Cable Beach.

 

Accommodatie

Seashells Broome 4.5* of vergelijkbaar
Inbegrepen

Ontbijt. Lokale vlucht van Perth naar Broome inclusief bagage. Sightseeing tour Broome.

Australie West-Australie Rondreis Groeps
pointer-orange.png

Dag 4

We verlaten Broome voor de rit naar Port Hedland, beroemd om zijn inheemse cultuur en geschiedenis, de lange treinen, grote schepen, zouthopen en rode stof. Port Hedland is een ideale plek om te vissen, walvissen te spotten, krabben te vangen en schildpadden te zien nestelen op verschillende tijdstippen in het jaar.

 

Onderweg naar dit havenstadje passeren we Eighty Mile Beach, een bijzonder strand in de middle of nowhere. Met zijn mooie brede witte zandstranden omringd door turquoise water aan de ene kant en een forse rij duinen aan de andere kant, is het volgens vele één van de mooiste stranden van Australië!
 

Accommodatie

Hospitality Port Hedland 3* of vergelijkbaar
Inbegrepen

Ontbijt en Lunch.

Australie West-Australie Rondreis Groeps
pointer-orange.png

Dag 5

Vandaag rijden we verder naar Karijini National Park, een van de meest spectaculaire parken van Western Australia. Diepe kloven uitgesleten en dramatische watervallen die meters naar beneden storten. Dit gebied leent zich perfect voor een wandeling die af en toe kan worden afgewisseld door een plons in een van de vele waterpoelen. Vandaag bzoeke we hier de adembenemende Oxer Lookout, met prachtig uitzicht op de kruising van de Red, Weano, Joffre en Hancock kloven.

Accommodatie

Karijini Eco Retreat 3* of vergelijkbaar
Inbegrepen

Ontbijt en Lunch.

Undiscovered Western Australia Traveleer
pointer-orange.png

Dag 6

Vandaag is één van de hoogtepunten van de reis: Karijini National Park met roestbruin en oranje gekleurde vlaktes, prachtige watervallen, steile kloven, rode termietheuvels, natuurlijke “water holes” en mooie vergezichten. Dales Gorge, Circular Pool, Fortescue Falls en Fern Pool zijn slechts enkele van de plaatsen die we bezoeken. Wandel diep in de kloven, waar u watervallen en frisse waterpoelen tegenkomt die ideaal zijn om in te zwemmen. 
 

Accommodatie

Karijini Eco Retreat 3* of vergelijkbaar
Inbegrepen

Ontbijt en Lunch. Entree Karijini National Park

Undiscovered Western Australia.jpeg
pointer-orange.png

Dag 7

Vandaag staat er een lange reisdag op het programma. Australië is ten slotte net zo groot als Europa, we moeten dan ook vele afstanden overbruggen. We rijden terug naar de kust richting Exmouth, de toegangspoort naar het spectaculaire Cape Range National Park. Een oude bergketen met mooie kloven, Yardie Creek en ligging aan Ningaloo Reef. Hier stapt u vanaf het strand direct tussen de kleurrijke vissen en prachtig koraal.

Accommodatie

Potshot Hotel Resort 3* of vergelijkbaar
Inbegrepen

Ontbijt en Lunch.

Undiscovered Western Australia Traveleer
pointer-orange.png

Dag 8

Vandaag bezoeken we het Cape Range National Park, een park vol highlights! Kalkstenen rotspartijen‚ diepe canyons‚ honderden mysterieuze grotten en zeker 50 kilometer aan ongerept strand: in het Cape Range National Park wandelt u van het ene hoogtepunt naar het andere. Wandel naar de top van Yardie Creek, op zoek naar de zeldzame zwartvoetige rotswallaby die zich vaak bij de steile rode rotswanden van de kloof ophouden.

We brengen een bezoek aan het Vlaming Head Lighthouse, een van de weinige plaatsen in Australië waar u de zon zowel kunt zien opkomen als ondergaan.

 

Accommodatie

Potshot Hotel Resort 3* of vergelijkbaar

Inbegrepen

Ontbijt en Lunch. Entree Cape Range National Park.

Australie West-Australie Rondreis Groeps
pointer-orange.png

Dag 9

We rijden van Exmouth naar Coral Bay, bekend als 'het juweel van het Noordwesten'. Onderweg naar Coral Bay is er tijd om te zwemmen en snorkelen in Sandy Bay en Turquoise Bay. De witte zandstranden van Turquoise Bay maken plaats voor het kristalheldere water van de Ningaloo Reef Lagoon die vol staan ​​met ongerepte koraaltuinen op slechts een steenworp afstand van het strand. Dit maakt Turquoise Bay een van de beste snorkelplekken op het land. Snorkelen door de Turquoise Bay Drift neemt u mee door dikke koraaltuinen met honderden soorten felgekleurde rifvissen, zeeschildpadden, onschadelijke rifhaaien en pijlstaartroggen. 
 

Accommodatie

Ningaloo Coral Bayview 3* of vergelijkbaar
Inbegrepen

Ontbijt en Lunch. Snorkelen in Turquoise Bay. 

Australie West-Australie Rondreis Groeps
pointer-orange.png

Dag 10

Vandaag een extra vrije dag in Coral Bay, een klein, rustig kustdorp. Er heerst een ontspannen sfeer, het is bijna altijd goed weer en het begrip "massatoerisme" staat hier niet op de kaart.

 

Er is heel veel wildlife te zien in Coral Bay! Her en der springt er een kangoeroe rond en zult u een roofvogel in de lucht zien, maar de gaafste wilde dieren spot u hier natuurlijk in de zee, het Ningaloo Reef. Dit koraalrif ligt aan de westkust van Australië en is veel minder bekend dan het Great Barrier Reef, maar minstens zo mooi en een stuk minder druk. Het rif wordt bewoond door duizenden tropische vissen inclusief een van de zeldzaamste, de walvishaai (maart tot september), maar ook langstrekkende bultrug walvissen (juni tot oktober), groepen Manta roggen (april tot december) en zeeschildpadden (november tot januari).
 

Accommodatie

Ningaloo Coral Bayview 3* of vergelijkbaar
Inbegrepen

Ontbijt.
Inbegrepen
Glasbodemboot tour €45,-
Walvishaaien safari €319,- (april)

Bultrug safari €299,- (oktober)

Undiscovered West Australie Traveleers (
pointer-orange.png

Dag 11

Vandaag volgt een lange rit naar Kalbarri, een plaatsje aan de monding van de Murchison River. Walvissen zwemmen met hun jongen langs de kust en u kunt dolfijnen zien ravotten in de baai. We bezoeken Kalbarri National Park met ravijnen van rode steen, ruige kustkliffen, de Murchison-rivier en witte zandstranden. Boven de "Loop Gorge" waar de rivier een U-vormige bocht maakt, bevindt zich Nature's Window, een gat in de op elkaar gestapelde lagen steen, waardoor u ver beneden de rivier kunt zien. Het uitzicht door dit natuurlijke raam is fenomenaal en zal het geheugenkaartje van uw camera niet ten goede komen. Een zeer bijzonder stukje natuur!

 

Accommodatie

Kalbarri Edge Resort 3* of vergelijkbaar​
Inbegrepen

Ontbijt en Lunch. Entree Kalbarri National Park.

Australie West-Australie Rondreis Groeps
pointer-orange.png

Dag 12

We rijden vanuit Kalbarri naar Cervantes. Onderweg maken we een aantal stops, zoals kust uitkijkposten, het bekende roze meer en Nambung National Park, beter bekend als de Pinnacles. U ziet hier een enorm aantal zandstenen pilaren van soms wel 5 meter hoogte, die meer dan 30.000 jaar oud zijn. Het zijn fossiele resten van een oud bos.

Hutt Lagoon is een hoogtepunt van deze dag met zijn opvallende kleur. Soms helder bubblegum roze, soms lila en soms zelfs rood, het water van Hutt Lagoon kan een buitengewoon gezicht zijn op de rit tussen Kalbarri en Cervantes.

Accommodatie

Pinnacles Edge Resort 4* of vergelijkbaar​
Inbegrepen

Ontbijt. Entree Nambung National Park. Bezoek Hutt Lagoon.

Undiscovered West Australie Traveleers K
pointer-orange.png

Dag 13

We rijden vanuit Cervantes terug naar Perth en stoppen onderweg bij het Yanchep National Park. Dit park zit vol met wallaby's en koala's, en met een klein beetje geluk spot u zelfs een westelijke grijze reuzenkangoeroe. tijdens ons bezoek.

De rest van de dag is ter vrije besteding in Perth voor een eerste kennismaking met deze stad. Perth is gebouwd langs de Swan River en wordt verfraaid door de botanische tuinen van Kings Park. Een sfeervolle stad met witte zandstranden, schilderachtige groene parken en inspirerende straatkunst.

Accommodatie

Ibis Perth 3.5* of vergelijkbaar
Inbegrepen

Ontbijt. Entree Yanchep National Park.

Australie Rondreis Groepsreis Rottnest I
pointer-orange.png

Dag 14

Vandaag maken we een dagexcursie naar Rottnest Island. Het eiland staat wereldwijd bekend als de thuisbasis van het schattigste en meest fotogenieke dier ter wereld, de Quokka. Rottnest Island ligt 18 kilometer uit de kust van West-Australië en we bereiken het eiland al na 90 minuten met de veerboot.Zodra wij aankomen op dit bijzondere eiland staan de fietsen al klaar, want de beste manier om het eiland te verkennen is met de fiets.

Met 63 stranden is Rottnest Island een geweldige bestemming voor verschillende watersporten, zoals zwemmen, surfen, vissen en snorkelen. Leun achterover op zachte zandstranden, bekijk het overvloedige onderwaterleven en maak kennis met het gelukkige kleine diertje, de Quokka. 

Accommodatie

Ibis Perth 3.5* of vergelijkbaar
Inbegrepen

Ontbijt en Lunch. Dagexcursie naar Rottnest Island.

Australie West-Australie Rondreis Groeps
pointer-orange.png

Dag 15

Vandaag rijden we van Perth naar Margaret River met een aantal leuke stops onderweg. Als eerste: Bunbury Dolphin Discovery Centre. Bunbury biedt in tegenstelling tot Monkey Mia verder in het noorden wel een duurzame manier om dolfijnen te spotten. We genieten van een 90-minuten durende cruise in de baai van Koombana en komen zo dicht mogelijk bij de dolfijnen. Ze kunnen tijdens de cruise dartelen, spelen, slapen en eten.

Hierna gaan we door naar Busselton, een populaire badplaats met prachtige stranden voor zonaanbidders. Hier kunt u over de langste houten steiger in Australië wandelen. 

Als laatste bezoeken we de Jetty Canal Rocks, een serie granieten rotsen in de Indische Oceaan.

Accommodatie

Margarets Beach Resort 4* of vergelijkbaar​​
Inbegrepen

Ontbijt en Lunch. Eco-cruise om dolfijnen te spotten. Bezoek Busselton en Canal Rocks.

Australie West-Australie Rondreis Groeps
pointer-orange.png

Dag 16

De stranden van de Margaret River in de zuidwestelijke hoek van West-Australië behoren tot de meest spectaculaire stranden in Australië. We brengen onder andere een bezoek aan Hamelin Bay. Het lange bereik van prachtig wit zand en de duinen erachter, en niet te vergeten de prachtige Indische Oceaan, zijn dwingende redenen om te bezoeken, maar veel bezoekers doen hun best om naar Hamelin Bay te gaan om een ​​van de meest verbazingwekkende ontmoetingen met dieren in het wild te ervaren in Australië. Een kleine populatie pijlstaartroggen woont in de buurt van de baai, en in de loop van de tijd zijn ze gewend geraakt aan het eten van visresten van sommige vissersboten in de baai. Ze zwemmen recht naar de kust, poetsen vaak tegen uw voeten om u te begroeten. Naast stranden bezoeken we Cape Leeuwin, het meest zuidwestelijke punt van het Australische vasteland en genoemd naar een Nederlands schip, de Leeuwin. Na deze heerlijke dag arriveren we in Pemberton, een klein houthakkersdorpje. Het dorp stamt uit 1913, toen het dienst deed voor de houtindustrie. Ondertussen is het dorp omringd door natuurparken, waardoor de houtindustrie nagenoeg verdwenen is. Wel kunt u hier in de ateliers mooi houtsnijwerk kopen.

Accommodatie

Best Western Pemberton 3* of vergelijkbaar​
Inbegrepen

Ontbijt en Lunch. Dagtour langs de stranden van Margaret River.

Australie West-Australie Rondreis Groeps
pointer-orange.png

Dag 17

We bezoeken de diverse hoogtepunten rondom Pemberton, beginnend met Glouchester National Park. 3km buiten Pemberton staat in de bossen de 61 meter hoge Glouchester Fire Tree, een enorme karri-boom met bovenin een uitzichtplatform. De beklimming wordt beloond met een schitterend uitzicht op de prachtige omgeving.

We gaan door naar de Valley of the Giants, een iconisch gebied wereldberoemd vanwege de Tree Top Walk die 40 meter hoog is opgeschort in het bladerdak van het oude tingle bos.

De volgende stop: de magische Greens Pool. Bijna volledig beschut tegen de golven van de Grote Zuidelijke Oceaan door de afgeronde rotsblokken typisch voor dit gebied, is Greens Pool een paradijs. Een ideale plek om te zwemmen en snorkelen in turquoise wateren. Dichtbij vinden we de Elephant Rocks, deze granieten koepels lijken op olifanten op het ondiepe water.

Accommodatie

Best Western Albany 3* of vergelijkbaar​​
Inbegrepen

Ontbijt. Entree Glouchester National Park. Tree Top Walk.

Australie Rondreis Groepsreis Elephant R
pointer-orange.png

Dag 18

Geniet vandaag van een sightseeing tour van Albany, de oudste Europese permanente nederzetting in Western Australia. Ga terug in de tijd en ontdek de oude gevangenissen, de tavernen en walvisschepen. Ten zuiden van het stadje strekt zich het Torndirrup schiereiland uit. De oceaan beukt hier zwaar in op de zeekliffen, waardoor mooie rotsformaties zijn ontstaan, zoals de Gap en Natural Bridges.

Later op de dag rijden we door naar Esperance, een kustplaatsje gelegen nabij Cape Le Grand National Park. 

Accommodatie

The Jetty Resort 3* of vergelijkbaar​​
Inbegrepen

Ontbijt en Lunch. Sightseeing tour Albany. Entree Torndirrup National Park.

Australie West-Australie Rondreis Groeps
pointer-orange.png

Dag 19

We rijden Esperance's Great Ocean Drive, een rondje van 40 kilometer met een breed scala aan kustelementen, zoals prachtige stranden, rotsachtige landtongen, kleine baaien, steile kliffen en verborgen oceaanzwembaden.

Esperance is vooral bekend vanwege de ligging nabij Cape Le Grand National Park. Hier vindt u Lucky Bay, een prachtige baai met wit zandstrand en een blauwe zee. Hier hoppen vaak kangoeroes op het strand!

Optioneel is het mogelijk om een rondvlucht over Lake Hillier te maken. Geniet van de spectaculaire witte stranden, het witste in Australië zoals gecertificeerd door Geoscience Australia, en de prachtige turquoise wateren van Lucky Bay. U gaat verder door de Recherche-archipel naar het unieke Middle Island met zijn wereldberoemde Pink Lake Hillier.

 

Accommodatie

The Jetty Resort 3* of vergelijkbaar​​
Inbegrepen

Ontbijt en Lunch. Esperance's Great Ocean Drive. Bezoek Cape Le Grand National Park.
Optioneel
Rondvlucht Lake Hillier van 1 uur en 40 minuten €269,-

Australie Rondreis Groepsreis Wave Rock
pointer-orange.png

Dag 20

Vandaag rijden we van Esperance terug naar Perth voor het laatste gedeelte van onze reis: het duik tegen puin project. Maar, eerst stoppen we nog bij de beroemde Wave Rock en het stadje York.

Wave Rock is een van de bekendste natuurverschijnselen van Australië. De 110 meter lange Wave Rock heeft de vorm van een 15 meter hoge oceaangolf. De ouderdom van Wave Rock wordt geschat op 500 miljoen jaar. Bijzonder om te zien!

We bezoeken de eerste stad in het binnenland van West-Australië genaamd York. Genesteld aan de oevers van de rivier de Avon in de zacht glooiende landerijen van de prachtige Avon Valley, biedt de stad unieke inzichten in het rijke en kleurrijke verleden van West-Australië, zowel vóór als na de Europese nederzetting in 1831.

Aangezien het de laatste dag is met uw gids geniet u 's avonds van een afscheidsdiner.

Accommodatie

Esplanade Hotel Fremantle - by Rydges 4* of vergelijkbaar​​
Inbegrepen

Ontbijt. Bezoek aan Wave Rock en York.

Travleers Duik Tegen Puin Filipijnen Ron
pointer-orange.png

Dag 21-26

De prachtige koraalriffen van Australië worden ook bedreigd door plastic. De oceanen drijven er vol mee en zeedieren raken verstrengeld in het plastic afval. Ons afval. Daarom zetten we ons in voor een schonere oceaan tijdens een gedeelte van onze reis door West-Australië. Gedurende deze zes dagen maken we elke dag een duik en halen we zo veel mogelijk plastic en ander afval uit zee. Deze duiken doen we zowel vanuit de kust van Perth als vanuit Rottnest Island.

 

U zult niet alleen een geweldige ervaring opdoen als duiker, ook zult u deel uitmaken van de grotere beweging om de oceanen te beschermen en schoon te houden voor het leven in zee.

 

Om mee te doen met dit vrijwilligersproject hoeft u geen duikbrevet (PADI) op zak te hebben. U kunt deze halen op het project.

Accommodatie

Esplanade Hotel Fremantle - by Rydges 4* of vergelijkbaar​​
Inbegrepen

Ontbijt. Duikuitrusting en duikbegeleiding. Diner op de laatste avond.

Onontdekt West Australie.jpeg
pointer-orange.png

Dag 27

Vandaag geniet u van een vrije dag in 'Freo', zoals Fremantle liefkozend genoemd wordt door de locals. De plek aan zee, waar de zon altijd schijnt, heeft een hele relaxte vibe en verwelkomt iedereen. Relax op het heerlijke strand, neem een surfles, dwaal door de smalle straatjes of breng een bezoek aan Fremantle Prison. Het is ook leuk om een excursie te doen naar het volledig beschermde natuurgebied van Carnac Island, een belangrijk leefgebied voor de zeldzame Australische zeeleeuw.

 

In de avond volgt het moment waar we allemaal tegenaan keken - het prachtige Australië achter ons laten. Hoe triest het ook is, u heeft tenminste de herinneringen. Terwijl u in de lucht bent met 's werelds beste luchtvaartmaatschappij, droomt u van wat er mogelijk gaat gebeuren in een komend Traveleers-avontuur, de Filipijnen, misschien?


Inbegrepen

Ontbijt. Internationale vlucht van Perth naar Amsterdam met Qatar Airways inclusief bagage. Maaltijden aan boord.

Unieke Reizen Kleinschalige Groepsreizen
pointer-orange.png

Dag 28

In de vroege middag komt u aan in Amsterdam.


Inbegrepen

Ontbijt. Internationale vlucht van Perth naar Amsterdam met Qatar Airways inclusief bagage. Maaltijden aan boord.


Let op:
Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken. Uw reisbescheiden ontvangt u circa 2 weken voor vertrek.

Let op:

In het voorjaar draaien we de route om, zodat u overal van de beste weersomstandigheden kunt genieten!

 

Wilt u ook een mooie reiservaring beleven door West-Australië

Boek nu deze 28-daagse reis voor

€ ,-

per persoon

Onontdekt West Australië Traveleers
Onontdekt West Australië Traveleers

press to zoom
Onontdekt West Australië Traveleers
Onontdekt West Australië Traveleers

press to zoom
Onontdekt West Australië Traveleers
Onontdekt West Australië Traveleers

press to zoom
Onontdekt West Australië Traveleers
Onontdekt West Australië Traveleers

press to zoom
1/43

Niet inbegrepen

 • Overige maaltijden

 • Uitgaven van persoonlijke aard

 • Fooien en donaties

 • Optionele excursies

 • Visum

 • Reis- en/of annuleringsverzekering

 • Administratiekosten
  (€ 35,00 per boeking)

 • Bijdrage Calamiteitenfonds
  (€ 2,50 per boeking)

Boek niet te laat

Wacht niet te lang met het boeken van een reis, omdat we vaak twee maanden voor de reis vertrekt onze niet gebruikte vliegtuigstoelen moeten retourneren aan de desbetreffende luchtvaart-maatschappij. Daarna zijn de stoelen ‘op aanvraag’ en kan het voorkomen dat het vluchtschema afwijkt en de prijs van de reis hoger wordt. Bovendien kan boeken binnen twee maanden voor vertrek een eenpersoonskamer-toeslag met zich meebrengen.

Extra opties

 • Een 1-persoonskamer gedurende de volledige reis is mogelijk. Neem contact op voor meer informatie

Landarrangement

Het is ook mogelijk om van deze rondreis alleen het landarrangement te boeken. U regelt dan zelf de internationale vluchten en de transfer bij aankomst en vertrek. Met de andere deelnemers maakt u vervolgens de reis volgens programma. Neem hiervoor contact met ons op.

Annuleringskosten

 • Bij annulering tot 45 dagen (exclusief) vóór vertrek: de aanbetaling van 30%

 • Bij annulering vanaf 45 dagen (inclusief) tot 8 dagen (exclusief) vóór vertrek: 60% van de reissom

 • Bij annulering 8 dagen (inclusief) vóór vertrek: de volledige reissom

Aanbetalingskosten

Voor deze reis geldt een aanbetaling van 30%

.

Bezorg iedere dag iets goeds.