Travel the world

leave-your-mark03.png

Traveleers biedt uitsluitend producten van hoge kwaliteit

die gebaseerd zijn op differentiatie en innovatie.

Om dit te garanderen gaan wij regelmatig op studiereis om onze kennis
op peil te houden en deel te nemen aan de vrijwilligerswerk projecten.

icons-groepsreizen.png
icons-individueel-maatwerk.png
icons-personalisatie.png
icons-tourmanager.png
icons-informatiepakket.png
icons-app.png
icons-unitedtravel.png

Groepsreizen

Na het afronden van het vrijwilligerswerk project merken wij dat het fijn is om hier met uw mede-vrijwilligers over te praten. Hierdoor bestaat ons aanbod voornamelijk uit groepsreizen en geniet u zo van een gezellig gezelschap en een aantrekkelijke prijs.

Wij kiezen ervoor om in kleine groepen te reizen, met een maximum van 18 deelnemers. De wereld is toegankelijker voor kleine groepen dan voor individuele reizigers en busladingen toeristen. Kleine groepen bieden veiligheid, toegankelijkheid en vriendschap, zodat u de reisbestemming intenser ervaart dan bij andere manieren van reizen.Individuele en Maatwerk reizen
Reist u liever individueel of met uw eigen gezelschap? U kunt een reis uit ons assortiment kiezen om op individuele basis te doen, óf wij maken voor u een volledige rondreis op maat waarin al uw reiswensen kunnen worden verwerkt. Na het persoonlijke contact ontvangt u altijd – vrijblijvend en kosteloos – een uitgebreide offerte.

Personalisatie
Onze groepsreizen kunnen voor u ook gepersonaliseerd worden. Zo beschikt elke reis over optionele toevoegingen of kunt u kiezen voor enkel een landarrangement, zodat u voor of na de reis verlengingsmogelijkheden heeft. Indien gewenst, kunnen wij u een taalcursus aanbieden voor vertrek en zijn er mogelijkheden om aan bepaalde activiteiten niet deel te nemen, zoals een trekking door Nepal. Bij speciale dieet wensen of medische omstandigheden vragen wij u dit door te geven tijdens het boekingsproces zodat wij menu’s en activiteiten voor u aan kunnen passen.

Expert Tour Manager
Tijdens elke reis functioneert een ervaren lokale gids als tour manager. Uw tour manager spreekt zowel Engels als de lokale taal, waardoor taalbarrières worden voorkomen. Hiernaast is uw tour manager een expert is de landen waardoor u reist en zal hij of zij kennis over de geschiedenis verschaffen, steden en naturen laten ontdekken en restaurants aanbevelen om te eten. Door de expertise van uw tour manager kunt u volledig stress- en probleemloos op vakantie.

 

Indien er zich toch problemen voordoen, zijn wij zowel voor, tijdens als na u reis bereikbaar en wij beschikken ook nog over een noodnummer die 24 uur per dag beschikbaar is.

Informatiepakket
Een aantal weken voor vertrek ontvangt u van ons uw reisschema met project details, accommodatie lijst, groep details en aanvullende informatie over uw bestemming. In dit pakketje bevindt zich ook het certificaat voor de CO2-uitstoot compensatie en uw gratis water fles met filter systeem.


App
Nadat uw reis geboekt is ontvangt u een email om de Sambasso app te downloaden. In deze app vind u uw tijdlijn met vakantieplanning en alle gegevens van de reis. Verder vindt u hier  tips over bezienswaardigheden, dagjes uit, restaurants en praktische informatie.

United Travel
Traveleers is aangesloten bij United Travel wat betekent dat wij buiten ons specialistische aanbod om ook reizen op maat naar andere bestemmingen in de wereld aan kunnen bieden.​ U kunt dus voor alle mogelijke reizen bij ons terecht! Via United Travel zijn wij aangesloten bij het ANVR, het SGR en het Calamiteitenfonds.

Aan het eind van de dag

moeten uw voeten vuil zijn, uw haar rommelig

en uw ogen sprankelend.