Elke vakantie, elke reis brengt verhalen met zich mee.

Herinneringen die een leven lang mee gaan.

"Waarschuwing: als Bosnië in je hart zit is het daar om te blijven”

Als vrijwilliger organiseert u allerlei leuke activiteiten voor deze bevolkingsgroep en zorgt u voor een kleine break van de dagelijkse sleur. Zo kunt u met hun gaan zwemmen, varen en (Hollandse) spelletjes spelen. ’s Avonds wordt er veel plezier gemaakt, gedanst en gezongen, wat zorgt voor veel gelach en een leuke sfeer

 

Tijdens dit project neemt u deel aan een excursie naar Srebrenica, een zwarte bladzijde in de Nederlandse geschiedenis. Tijdens deze excursie krijgt u inzicht in de heftige gebeurtenissen waarbij zowel het Dutchbatgebouw als het Memorial worden bezocht.

Project

Cliënten

vakanties

De hele maand Augustus nodigt Out of Area mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking uit voor een vakantie aan het meer van Jablanica. Deze mensen wonen in grote instellingen in Bosnië en Herzegovina, waar de leefomstandigheden aanzienlijk lager zijn dan in ons eigen land. De cliënten van de instellingen komen 3 a 4 dagen, daarna word er weer een nieuwe groep ontvangen. Aangezien u 5 dagen vrijwilligerswerk zal doen maakt u waarschijnlijk 2 groepen mee, die kunnen variëren van jeugd tot geriatrie met verschillende beperkingen.

4704 SV Roosendaal 
info@traveleers.nl


Openingstijden 
Maandag t/m vrijdag 09.30 - 17.30 uur
Zaterdag en in de avond op afspraak

KvK 74898256
BTW: NL229591073B01
Traveleers tevens handelend onder de naam United Travel