Travel the world

leave-your-mark03.png

Projecten

Ver van hier, dicht bij u

Elke bijzondere reis in ons aanbod begint met vrijwilligerswerk. Hier heeft u de keuze tussen meerdere projecten zodat u iets kunt kiezen wat dicht bij u staat, ook al bent u ver van huis. Door te beginnen met het project kunt u uzelf bekend maken met de lokale cultuur en zijn geschiedenis, waardoor u tijdens uw reis meer kennis heeft over het land wat een positief effect zal hebben op uw ervaring.

Door het doen van vrijwilligerswerk brengt u kennis over naar gebieden waar dit hard nodig is. Hieronder vindt u een overzicht van de projecten die wij aanbieden en kunt u iets kiezen wat bij uw eigen passies hoort. Na het selecteren van een project kunt u de exclusieve rondreis die u hierbij maakt bekijken.

Project FutureA

Bosnië en

Herzegovina

Als vrijwilliger organiseert u allerlei leuke activiteiten voor deze bevolkingsgroepen en zorgt u voor een kleine break van de dagelijkse sleur.

Project
Cliëntenvakanties

Nepal

U zult verblijven in een homestay bij een liefdevolle familie die u graag meeneemt in hun dagelijkse leven.

Project
Mensenhandel
Project
Kassensysteem

Filipijnen

Ons afval hoort niet onder water, maar meer dan acht miljoen ton ervan komt elk jaar de oceaan binnen en verwart en verwondt het leven in zee en beschadigt kritieke natuurlijke woonplaatsen. Daarom zetten wij ons tijdens deze reis in voor een schonere zee en ruimen wij het koraalrif verder op door middel van 9 Duik tegen Puin scuba duiken.

 

Om mee te doen met dit vrijwilligersproject hoeft u geen duikbrevet (PADI) op zak te hebben. u kunt deze halen op het project.⁠

Zeeschildpadden beschermen in Griekenland (2).jpg
Beschermen van Zeeschildpadden

West-Australië

De prachtige koraalriffen van Australië worden ook bedreigd door plastic. De oceanen drijven er vol mee en zeedieren raken verstrengeld in het plastic afval. Ons afval. Daarom zetten we ons in voor een schonere oceaan tijdens een gedeelte van onze reis Onontdekt West Australië. Gedurende deze zes dagen maken we elke dag een duik en halen we zo veel mogelijk plastic en ander afval uit zee.

 

U zult niet alleen een geweldige ervaring opdoen als duiker, ook zult u deel uitmaken van de grotere beweging om de oceanen te beschermen en schoon te houden voor het leven in zee. 
 

Om mee te doen met het duikproject hoeft u geen duikbrevet (PADI) op zak te hebben. u kunt deze halen op het project.⁠

Duik tegen Puin

Griekenland

Bescherm jongen terwijl ze hun eerste reis naar de oceaan maken!

Gevestigd in Giannitsochori, verblijf en werk je met een professioneel team om een van de belangrijkste broedgebieden van onechte karetschildpadden in Griekenland te behouden en te beschermen. Denk gevaren als predatie door zoogdieren en overstromingen door getijden van de oceaan.

Duik tegen Puin
Wildlife Conservatie

Zuid-Afrika

Bescherm wilde diersoorten en hun habitat in Zuid-Afrika om te voorkomen dat soorten uitsterven. ​U ondersteunt de ecologie afdeling, dierenartsen, wildlife teams en APU (Anti Poaching Unit) door conserverings-, onderzoeks- en 
anti-stroperijwerk rond de Big Five te doen. Samen met coördinatoren gaat u op pad om elke afdeling vooruit de helpen, waardoor de taken en projecten dagelijks variëren. 

Zeehonden
Centrum

Nederland

Tijdens uw dag in het centrum zult u meewerken aan het herstel van de zeehonden en maakt u de verschillende fases die zij doorlopen van dichtbij mee. Hierna zorgt u ervoor dat zij na herstel vrijgelaten kunnen worden in een gezonde zee. 

Wat gaat u dit jaar doen

dat u voor altijd zult herinneren?